In 2020 werd Veneco 60! Daarom bezoeken we met onze reiskoffer de 21 gemeenten, ook nog in 2021. Alle verhalen verzamelen we op deze pagina (klik op de gemeente voor meer info).  

Naar aanleiding van de 60ste verjaardag lanceerden we 'Regiokracht' in de schoot van het Streekfonds Oost-Vlaanderen, een unieke samenwerking tussen overheden en bedrijven om goede doelen te steunen.

Donderdag 17 juni - Confetti met Lucas De Man & een lezing van Tom Palmaerts

Op 17 juni geven we een kort en krachtig digitaal feestje samen met theatermaker Lucas De Man & trendwatcher Tom Palmaerts. Schrijf je in via www.veneco.be/jaarvergadering

                 

 

Lochristi

Lochristi

Onze reis is gestart. Het schepencollege van de gemeente Lochristi was op 07-01 de eerste die kennis maakte met de inhoud van onze koffer. Het gemeentepersoneel kan de reiskoffer nog ontdekken tot 16-01. 

Wachtebeke

Wachtebeke

De reis gaat verder en ditmaal kan het College en gemeentepersoneel van Wachtebeke de koffer ontdekken. 

Sint-Laureins

Sint-Laureins

Onze reiskoffer bij een tevreden bestuur dat overtuigd is van intergemeentelijke samenwerking. 

Nieuwe regel

Assenede

Assenede

In de gemeente Assenede zorgde onze reiskoffer voor heel wat gespreksstof in de personeelskeuken. 

Evergem

Evergem

Verhalen sprokkelen bij het College van de gemeente Evergem in aanwezigheid van onze ondervoorzitter Filip Lehoucq. 

Kaprijke

Kaprijke

Op bezoek bij een enthousiaste nieuwe ploeg in de gemeente Kaprijke. 

Nieuwe regel

Gavere

Gavere

Na een pauze omwille van de coronamaatregelen, startten we onze reis terug veilig op in de gemeente Gavere. Een tevreden bestuur dat vlijtig gebruik maakt van onze dienstverlening. 

Merelbeke

Merelbeke

Ook de gemeente Merelbeke is een trouwe partner die snel haar weg vindt naar Veneco. We werken constructief samen op het vlak van ruimte, projectregie, mobiliteit,... Kortom, opnieuw een aangenaam bezoek! 

 

Melle

Melle

Een warm welkom in de gemeente Melle, in aanwezigheid van het schepencollege, algemeen en financieel directeur en omgevingsambtenaar Frank Everaert. 

Eeklo

Eeklo

Ook hier was de reiskoffer een dankbaar instrument om in gesprek te gaan met het college. De verschillende thema's gaven aanleiding tot heel wat vragen over onze dienstverlening. 

Nieuwe regel

Aalter

Aalter

Lof over de koffer, lof over Veneco, lof over het goede werk dat we leveren.
Wat is het fijn om onze gemeenten een bezoek te brengen. 

Maldegem

Maldegem

Als laatste stop in 2020 werden we 'en petit comité' verwelkomd in de gemeente Maldegem. Zo kregen we de kans om de gemeente uitgebreid te briefen over de stand van zaken van het bedrijvenpark t.h.v. Krommewege. 

Zulte

Zulte

Ook in 2021 reizen we verder met onze reiskoffer. Zo maakte het schepencollege van de gemeente Zulte kennis met onze dienstverlening. 

Kruisem

Nieuwe regel

Nazareth

Vanaf nu gaan we volledig digitaal zodat we aan een voltallig College onze werking kunnen toelichten. Ook hier opnieuw een tevreden bestuur met nog heel wat opdrachten op de plank voor ons team. 

Zelzate

Het College van de gemeente Zelzate waardeert Veneco om de aanwezige expertise en de meerwaarde hiervan voor verschillende dossiers in de gemeente. 

Destelbergen

Deinze

Deinze

Onze koffer van stal gehaald voor een fysiek, maar veilig, overleg in de stad Deinze. 

Nieuwe regel

De Pinte

Lievegem