Jaarvergadering: Een avond vol geluk

Op donderdag 13 juni vond onze Jaarvergadering plaats op een bijzonder charmante locatie: de evenementenruimte 'Het Neerhof' van het Lozerkasteel in Kruisem. 

Reflectie op 2023

De avond startte met de traditionele agenda waarin we een uitgebreid overzicht gaven van onze activiteiten in 2023. We deelden met trots de resultaten van onze projecten die ongetwijfeld een impact hadden op ons werkgeluk en onze organisatie. Een moment van reflectie waarin we even stil stonden bij de groei en de vooruitgang de we het afgelopen jaar boekten. 

Leo Bormans, geluk en hoop in nieuwe tijden

Na de vergadering gaven we het woord aan geluksonderzoeker Leo Bormans, een gerenommeerd spreker op het gebied van geluk en hoop. Hij deelde zijn inzichten en wist ons te boeien met zijn ervaring en adviezen. Het verraste ons dat hij zijn boodschap zo naadloos verbond met enkele kernwaarden binnen onze organisatie zoals samenwerken in vertrouwen, slagkrachtig en actiegericht, duurzame groei. Waarden die perfect aansluiten bij zijn visie op geluk en hoop. 

Leo Bormans koppelde Veneco aan zes sleutels van geluk: Vertrouwen, Eigenaarschap, Nieuwsgierigheid, Enthousiasme, Creativiteit en Optimisme. Dit gaf een extra betekenisvolle laag aan zijn boodschap. 

Hij sprak over het vinden van een balans, een evenwicht op een wankele boot, hij had het over verdriet en geluk en hoe beide naast elkaar bestaan. 

De avond eindigde in een sfeer van dankbaarheid en voldoening. We keerden huiswaarts vol inspiratie en hoop voor de toekomst. 

Foto's: David Samyn