Digitale infosessie tanksanering

Heb je een ongebruikte mazouttank? Wist je dat je wettelijk verplicht bent om deze buiten gebruik te laten stellen door een erkend specialist? Dit houdt meestal in dat de tank wordt gereinigd en opgevuld, of in sommige gevallen zelfs volledig verwijderd.

In samenwerking met All-in Tank Service, dé specialist in tanksanering, organiseert Veneco een groepsaankoop voor het saneren van mazouttanks. Daarom organiseren we een digitale kennismaking op maandag 15 mei om 20.00 uur

Tijdens deze online meeting leggen we uit wat een tanksanering inhoudt, hoe een groepsaankoop werkt, welke voordelen er zijn en hoe je kunt deelnemen. Na deze korte infosessie van 30 minuten ben je helemaal op de hoogte.

Bovendien bieden Veneco, je gemeente en Energent ondersteuning bij energetische renovatie van je woning. In slechts een half uur lichten we de stappen toe die nodig zijn om je woning comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Interesse? 

Schrijf je in via info@veneco.be met als onderwerp 'stookolietanksanering', vermeld ook je naam en gemeente. Enkele dagen vóór het webinar ontvang je een deelnamelink.