Regioleverancier

Overheidsopdrachten zijn een belangrijke hefboom voor de lokale economie van de gemeenten. Maar de werking rond overheidsopdrachten is vaak te complex voor lokale ondernemers. 

Om met die overheidsopdrachten meer lokale handelaars te bereiken en op die manier het lokaal aankopen meer te stimuleren, lanceerden we samen met de intercommunales DDS, Interwaas en Solva, Unizo Oost-Vlaanderen en de Provincie Oost-Vlaanderen het aanbestedingsplatform regioleverancier.be.

Dit platform bundelt enerzijds overheidsopdrachten met een beperkte waarde tot 30.000 euro excl. btw en anderzijds onderhandelingsprocedures zonder bekendmaking tot 143.000 euro excl. btw. Bij deze laatste kiest de overheid ervoor om de opdrachten publiek bekend te maken. 

Oost-Vlaamse bedrijven registeren zich heel eenvoudig via enkele klikken zodat ze nooit nog een aanbesteding zonder publicatieplicht hoeven te missen.

Registreren is eenvoudig

Wilt u zich als lokaal bestuur registeren om opdrachten te publiceren? Bekijk het instructiefilmpje

Bent u een bedrijf en wilt u op de hoogte gehouden worden van interessante overheidsopdrachten? Dit instructiefilmpje begeleidt u doorheen de registratie.